Elke maand de beste cadeau acties in je e-mailbox?
Alle cadeaus

Gsm beertender kado
Te bestellen bij:
Meer populaire gsm + cadeau acties per 19 Januari 2019
Informatie

Een gratis beertender kado bij een GSM abonnement


Dat wordt straks heerlijk genieten van een versgetapt pilsje uit uw gratis beertender. Ja, een gratis beertender. Die krijgt u helemaal gratis bij het afsluiten van een goedkoop GSM abonnement. Het moeilijke gedoe met bierflesjes, kratjes sjouwen en bierdoppen opruimen is straks helemaal verleden tijd. En dat niet alleen, zo`n best wel prijzige beertender is een aanwinst voor in de kamer. Velen zullen jaloers op u zijn en vragen hoe u aan deze prachtige aanwinst komt. Het antwoord is erg simpel. U zegt dat u een goedkoop GSM abonnement heeft afgesloten en dat u deze beertender er helemaal gratis bij kreeg. U bent dus inderdaad erg slim geweest. Of andere mensen dat ook zijn? Toch is het zo. Bij het afsluiten van een goedkoop GSM abonnement krijgt u een beertender kado. Mooier kan het toch niet worden of wel dan? Iedereen wil natuurlijk zo`n gratis juweeltje van een beertender in huis hebben. Ga daarom zo snel als mogelijk is een GSM abonnement afsluiten. Weet u trouwens wat de prijs is van een beertender? Nou, dat geld kunt u nu verdienen. Ja, verdienen. Gewoon een GSM abonnement afsluiten en die gratis beertender staat bij u in huis te schitteren. En een modern toestel, en een goedkoop abonnement en een beertender kado. Schiet daarom snel op voordat deze aanbieding afgelopen is. U kunt het ook niet doen, dat kan maar dat is niet slim. U krijgt een beertender gratis en u wilt deze niet. Dan zijn er beslist andere mensen die wel slim zijn. En u wilt toch niet voor dom door het leven gaan? Zo is het, meteen een goedkoop GSM abonnement afsluiten en pak mee die gratis beertender.

De eerste beertender kwam in 2004 op de markt en werd meteen een succes. Dat komt omdat het apparaat compact is en het bier lekkerder smaakt dan uit flessen. De eerste beertender kwam tot stand door Heineken en Philips. Deze installatie is geschikt voor vaatjes van 4 liter. Natuurlijk zat de concurrentie niet stil. In 2005 kwam er nog een systeem bij, de PerfectDraft. Deze was ontwikkeld door ondermeer Inbev. Enkele jaren later kwam er nog een puur Nederlands systeem bij, de Wunderbar Cooler. Het grote voordeel was dat er grotere vaatjes in kunnen. Dus niet alleen 4 of 5 liter maar ook 6 liter. Een ander voordeel was ook dat het bier heel erg snel kon worden gekoeld. Tenslotte kwam er nog een systeem bij, het Princess Systeem. Bij dit systeem kan ook frisdrank worden gekoeld.
De beertender werkt op luchtdruk dus er is geen CO2 fles nodig. Een beertender is zo goed als onderhoudsvrij. Je hoeft niet meteen het vaatje leeg te drinken want het bier is ruim 20 dagen houdbaar na aansluiting. Er worden veel beertenders verkocht. Het is best wel een sieraad in de kamer. Wil je er geen kopen dan kun je altijd nog zo`n beertender huren. Vaak voor niks als het bier maar bij dezelfde slijterij wordt gekocht. De bekende biermerken brengen tegenwoordig vaatjes op de markt dus er is keuze genoeg. Al met al zijn de beertenders een bekende verschijning in de huiskamer geworden.